dissabte, 1 de setembre de 2018

El Gorgo


Ruta: El Gorgo

Duració: 3,45 hores

Distància: 8,5 km

Desnivell: 350 m

Participants: José Ramón, Salva i Jesús.
El punt d'inici de la ruta el fem des del molí de la Ceja, just on es troben les antenes. 
Molí de la Ceja

Caminem cap pel camí de tristàn en direcció a la casa d'Eduard.

Continuem endavant per a arribar a la cova de Sacanyé just a l'arribar a una bifurcació en la partida amb el mateix nom.


Cova de Sacanyé
Ens desviem cap a la pista de la dreta i en la següent bifurcació a l'esquerra pel camí de la mina.

Travessem el barranc de Sacanyé i el de Juan Lenya continuant pel camí de la Moratilla fins a la partida del joc del Teix on ens desviarem per una sendera que naix a la dreta.

Les vistes cada vegada són més espectaculars.Caminem fins al coll on naix la ruta verda: Tristàn que ens portarà cap al Gorgo.

Arribem al pic més alt de la Calderona, el Gorgo.Lloc a on farem la nostra tradicional paradeta per a gaudir del nostre cafenet i les saboroses magdalenes de M. José.
Magdalenes de M. José
Retornem per la mateixa sendera que ens ha portat al Gorgo però abans, al coll, ens desvíem a l'esquerra per la sendera que baixa amb molta pendent.La baixada és prou intensa tant per l'inclinació com pel terreny.


Vistes des del Gorgo cap a Gàtova
Seguim per la sendera fins a la partida de las Hoyas on la sendera passa a pista de terra i just al barranc de Tello on trobem una pista formigonada, ens desvíem a la dreta per la carretera d'Olla.

De seguida ixim de la carretera per a enfilar-nos per una pista que naix a la dreta, el camí d'Olla.

Només passem de llarg el barranc de Sacanyé agafem el camí que s'anomena amb el mateix nom i que ens portarà al final de la ruta d'avui.
Veure la ruta al Wikiloc Veure totes les fotos de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada