dissabte, 14 de gener de 2017

MONTANEJOS - LA ROSADA - CINGLO CASTILLEJOS

Ruta: Montanejos - La Rosada - Cinglo Castillejos

Durada: 6 hores

Distància: 13,9 km anada/tornada

Desnivell: 803 m

Participants: Salva i Juanan.


Iniciem la ruta a l'altura de l'encreuament de la carretera que va a Montán.

En aquest, punt ix una senda que ens portarà cap al centre emissor de TDT. 

Mirador de la Rosada
Ací agafem el GR-7 durant 1kmaproximadament fins a agafar una senda a la nostra esquerra que ens portarà cap al mirador de La Loma Rosada. 

Riu Maimona
Corral de "Los Navarros"
Un lloc que ens proporciona unes vistes impressionants del barranc del riu Maimona, de la senda de La Bojera i del Cinglo Castillejos pel que finalitzarem la nostra ruta d'avui.

Una vegada fetes les fotos de rigor desfem els nostres passos per a tornar a la senda i anem a buscar el vèrtex geodèsic de La Rosada (950m.) passant abans pels corrals de La Rosada i "Los Navarros".

Corral de La Rosada

Des d'aquest punt comencem un descens cap al riu Maimona que creuarem vàries vegades i coincidint que enganxem en la senda de La Bojera, la seguirem fins a arribar al "Colladillo" que és l'encreuament de vàries rutes que porten cap al Morrón de Campos, "Los Estrechos" i La Cova Negra. Però nosaltres no agafem cap d´ells. 

Cresta del Cinglo de
Castillejos

Just en l'encreuament surt a la nostra dreta una senda que en ascens ens portarà al mateix cantó del penya-segat del Cinglo Castillejos

Estretament de
"Chillapajaros"
Unes parets molt verticals impressionants que ens ofereixen un espectacle meravellós adornat en la companyia inesperada d'una desena de cabres hispàniques que sense cap tipus de por ens observen amb curiositat.

Després de crestejar tot el Cinglo iniciem un fort descens que ens porta al sender local CV-105 i de seguida a la carretera que va a La Pobla d'Arenós

La seguim cap a la dreta i en un centenar de metres estarem en el punt d´inici.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada